Koldinghus og slotssøen.jpg

Udover generalforsamling byder årsmøde også på faglige indlæg, hvor vi under temaet Fremtidens arbejdsplads vil kortlægge tendenser og udfordringer i fremtidens arbejdsmarkedet og give indblik i og mulighed for at drøfte disse tendenser og udfordringer.

DANVA afholder generalforsamling og årsmøde på Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding
På årsmødet vil der som altid være mulighed for at møde kolleger fra vandsektoren, leverandører og rådgivere.

Fagligt program

DANVAs årsmøde med overskriften ”Fremtidens arbejdsplads”, vil fokusere på tendenser og udfordringer på arbejdsmarkedet i lyset af en øget konkurrence om arbejdskraft. Årsmødet vil herudover berøre emner som arbejdsmiljø, diversitet, social bæredygtighed og kunstig intelligens' rolle i vandsektoren.

Se programmet for årsmødet her...

Træfpunkter

På årsmødet vil det traditionen tro være muligt at møde vandsektorens leverandører og rådgivere på træfpunkterne. Bestilling af træfpunkter åbner 1. februar 2024.

Overnatning

Fra den 1. februar 2024 vil det være muligt at reservere overnatning direkte ved de hoteller, som DANVA har indgået aftaler med. 

En oversigt over hoteller ses her...

Tilmelding og priser 

Tilmeldingen åbner den 1. februar 2024

For deltagelse er følgende priser ekskl. moms gældende:

  • Deltagergebyr: kr. 2.795,-
  • Festmiddag pr. person: kr. 670,-
  • Forplejning torsdag pr. person: kr. 450,-
  • Forplejning fredag pr. person: kr. 300,-

Tilmelding til årsmødet er mulig indtil den 29. april 2024 og sker her...

Samtidig kan du også booke værelser (information om booking findes under overnatning). Værelser skal bookes og afregnes direkte med hotellet.

Følg med på hjemmesiden for løbende opdateringer om årsmødet.

Har du spørgsmål vedrørende årsmødet, er du velkommen til at kontakte os.

Grønnere forplejning

Menuen på årsmødet vil igen i år være klimavenlig, da der ikke vil være okse eller kalv at finde på frokostbuffeten, til festmiddagen eller i to go-sandwichen om fredagen. Oksekød udgør 55 % af klimaaftrykket fra en gennemsnitsdanskers mad, og sammenlignet med svin, kylling og fisk er oksens aftryk mere end 10 gange så højt. Derfor har det en stor effekt at skære det røde kød fra.

Til festmiddagen bliver der serveret fisk som en del af hovedretten. Ønsker man ikke fisk, kan man vælge det fra ved tilmelding. Husk også at angive andre særlige præferencer og allergier.

Årsmødet finder sted på Comwell, der flere år i træk har vundet prisen som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Hotellet gør særligt meget ud af at undgå madspild, bruger økologiske og lokale fødevarer i sæson og lader grøntsagerne fylde langt mere end kødet.
Alle kædens hoteller har Det Økologisk Spisemærke i bronze, og så har man de seneste seks år tilsammen reduceret el, vand og varmeforbrug med mere end 20 %. For fremtiden har kæden et erklæret mål om at reducere med yderligere 2 % om året.