Branchetur Til IWA

I august dette år afholder IWA ”World Water Congress” i Toronto, Canada. Vil du være med til at trække spor fra kongressen i København, hjemhente viden om nye trends og ny teknologi og opleve suset af en samlet global vandsektor, så er det nu du skal tilkendegive din interesse. Sidste frist for bindende tilmelding er den 22. marts.

DANVA arrangerer fælles tur for medlemmer og andre interesserede i vandbranchen, hvor vi rejser sammen og bor på samme hotel.

Information om kongressen findes på www.worldwatercongress.org

Afrejse og hjemkomst

Afgang fra Danmark lørdag d. 10. august med hjemrejse fredag d. 16. august.

  • Lø 10-08-2024 Copenhagen Kastrup (CPH) 12:25 Toronto Lester B Pearson (YYZ) 14:40
  • Fr 16-08-2024 Toronto Lester B Pearson (YYZ) 21:15 Copenhagen Kastrup (CPH) 10:50 +1

Pris

Samlet pris for flyrejse samt 6 overnatninger er ca. 21.000 DKK (afhængig af flyskatter dagen for udstedelse af billetter).

Hotel 

Der er forhåndsreserveret 25 værelse på Delta Toronto Hotel, 75 Lower Simcoe Street, To-ronto M5J 3A6. Delta Toronto Hotel ligger i hjertet af Torontos centrum kun få skridt væk fra byens største attraktioner og seværdigheder. PATH, Torontos underjordiske gangbro, er direkte tilgængelig fra hotellet og forbundet til Toronto Union Station og Metro Toronto Convention Cen-tre, hvor kongressen afholdes.

Tilmelding

BINDENDE TILMELDING til Else Sømod es@danva.dk senest 22. marts.

Program

Programmet er endnu ikke officielt, men der vil som i København være omkring 19 parallelle spor med tekniske emner, Utility Leaders Forum, Ground Water Forum, Keynotes mm. samt stor international udstilling og en dansk stand, hvor vi demonstrerer danske løsninger og arrangerer forskellige aktiviteter.

Kongresregistrering

Bemærk at der er Super Early Bird tilmelding til kongressen indtil 3. marts, hvor der er penge at spare. Registrering og mere information om kongressen på www.worldwatercongress.org

Spørgsmål

Spørgsmål vedr. brancheturen kan rettes til Else Sømod på mobil 87933516 eller es@danva.dk spørgsmål vedr. IWA eller kongressen kan rettes til Helle Katrine Andersen på mobil 30275042 hka@danva.dk

Vi har forhåndsreserveret flybilletter og hotelværelser på baggrund af foreløbige interessetilkendegivelser. Vi forbeholder os derfor ret til at lukke for tilmeldinger ved 25 tilmeldte.