Netværk

Boost din Power BI-ekspertise: Opdag, del, og lær sammen med branchens bedste i nyt DANVA netværk.

Et nyt netværk rettet mod forsyningernes Power BI-brugere og -udviklere er blevet dannet med det formål at fremme deling af erfaringer og eksempler på Power BI-løsninger.

Netværket, som er stiftet for at facilitere genbrug af vellykkede løsninger og læring fra mindre succesfulde tiltag, vil dække en bred vifte af fokusområder inklusiv skabeloner, temaer, design, deling af indsigt, data governance, GDPR-overholdelse, datakvalitet, data warehouse, samt self-service data platforme.

Hvem er målgruppen? 

Målgruppen for dette initiativ er ansatte inden for forsyningerne, som arbejder med Power BI, hvor netværket sigter efter at støtte dem i deres daglige arbejde og videreudvikling.

For at understøtte dette formål, planlægger netværket at afholde to temadage årligt, der skal fungere som netværksmøder for medlemmerne.

Netværket har Cecilie Sandvik Clausen fra Novafos som tovholder, der vil stå for at koordinere aktiviteter og møder inden for netværket.

Dette nye tiltag åbner op for betydelige muligheder for erfaringsudveksling og faglig udvikling inden for den voksende brug af Power BI i forsyningerne.

Første møde den 2. maj 2024

Foreløbig dagsorden:

  • Velkomst og morgenbrød
  • Cases og Succeshistorier
  • Frokost
  • Workshops: Dyk ned i Power BI-funktioner
  • Kaffe
  • Muligheder for at dele mellem forsyninger

Sted: Mødelokale K01 Adresse: Blokken 9, 3460 Birkerød

Tilmelding til netværket 

Er det noget for dig, så tilmeld dig netværket, kontakt Peter Mortensen, T: 87 93 3502, E: pm@danva.dk