Design af Beredskabsøvelser (klassisk beredskab)

Bliv klogere på at drage nytte af jeres opståede hændelser og hvordan man laver gode øvelser ud af beredskabsplanens emner.

Kursus i Design af Beredskabsøvelser (klassisk beredskab) er for dig, som har et godt kendskab til jeres beredskabsplaner, men savner inspiration og metodik til at lave øvelser, få dem dokumenteret og nyttiggjort via vidensdeling efterfølgende.

Kurset tager udgangspunkt i dine egne planer eller hændelser, som du gerne vil have levendegjort ved at afholde gode øvelser. Vi kommer igennem de forskellige faser lige fra lovkrav, opstået inspiration eller behov, til hvordan du så opstiller læringsmål og evaluerer på øvelsen. Vi gennemgår forskellige typer af øvelser så du bliver i stand til at vælge den rette type af øvelse til netop dit behov. Og endelig får du redskaber og inspiration til, hvordan du drager mest muligt nytte af dine afholdte øvelser, til gavn for hele organisationen.

Forberedelse til kurset:
Et par uger inden kursusstart afholdes et teamsmøde hvor relevante vejledninger bliver gennemgået. Forvent således et par times forberedelse inden kursusstart

Kurset er inkl. middag og overnatning på Skanderborg Park.

Undervisere:

Brian Huss Eriksson, HOFOR
Peter Thastum, Aarhus Kommune
Carsten Vejergang, DANVA

Kursusleder:
Britt Cramer Dalén, DANVA