DALL·E 2023 12 05 15.47.35 Create A Photo Realistic Image For An Article With The Headline 'DANVA Lukker Sin Facebook Kanal', Paying Close Attention To The Orthography And Capi
Foto: Dall E. DANVA satser fremover på Linkedin og X på de sociale medier.

DANVA afslutter sin tilstedeværelse på Facebook pr. 1. januar 2024. Beslutningen er blevet truffet som en del af vores løbende strategiske tilpasning for at opfylde medlemmernes behov og vores mission om at styrke vandsektoren i Danmark.

I en tid med konstant udvikling af digitale platforme og skiftende kommunikationsvaner har vi i DANVA gennemgået vores kommunikationsstrategi for at sikre, at vi kan levere relevant og værdifuld information til vores medlemmer og interessenter på den mest effektive måde. På den baggrund har vi besluttet, at vores Facebook-kanal ikke længere er den bedste platform til at opfylde disse mål.

Du finder os her

DANVA vil fortsat være aktiv på andre digitale platforme, herunder vores officielle hjemmeside, LinkedIn, X (Twitter) og nyhedsbrev, hvor vi vil fortsætte med at dele vigtige opdateringer, nyheder og information om den danske vand- og spildevandssektor.

Vi takker vores Facebook-følgere og opfordrer dem til at følge os på de nævnte platforme for at fortsætte med at modtage opdateringer fra DANVA og deltage i vigtige samtaler om vandsektoren i Danmark.