COLOURBOX1239889.jpg

DANVA kan henvise til to værktøjer til brug for kortlægning af vandselskabernes persondataflow.

Interviewskema

HOFOR har på baggrund af DI's skabelon for Privacy Impact Assessment udarbejdet et interviewskema til brug for blandt andet kortlægning af forsyningens anvendelse af persondata

Interviewskemaet til brug for kortlægning af forsyningens anvendelse af persondata ligger her. Bemærk at skemaet består af flere faneblade. Interviewskemaet er et godt udgangspunkt for kortlægningen af persondata i forsyningen i relation til systemer og processer. Introduktion til interviewskemaet ligger her

Template til kortlægning af persondataflow

Template (regneark) udarbejdet af DANVA, kan anvendes alene eller sammen med Interviewskemaet nævnt ovenfor. Templaten giver et overblik over en konkret applikations anvendelse af persondata i relation til interne/eksterne processer, roller og systemer. Kontakt gerne Lars Gadegaard for en introduktion til templaten.

Fælles kortlægning af vandselskabernes persondataflow

Begge værktøjer anvendes f.eks. i forbindelse med det fælles persondatakortlægningsarbejde, der pågår i DANVA regi. Arbejde varetages af en række vandselskaber, læs mere her. Dokumenterne bag ovenstående links opdateres løbende som en del af arbejde. Den seneste version af dokumenterne lagres på DANVAs interne persondatasite og kræver login. 

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?