Jan Hvidtfeldt Andersen, direktør i Halsnæs Forsyning og tidligere medlem af DANVAs bestyrelse, er død efter kort tids sygdom. Jan blev 52 år.

Vi havde glæden af at lære Jan at kende gennem hans arbejde som direktør i Halsnæs Forsyning og hans store engagement for hele sektoren i brancheforeningen DANVA.

Ved udskillelsen af kommunernes aktiviteter på vandforsynings- og spildevandsområdet fra 2009 var der behov for en udvikling af DANVA fra en teknisk baseret interesseorganisation til en rendyrket branche-organisation. Jan Hvidtfeldt Andersen var en helt central person i denne udviklingsproces.

Da den daværende bestyrelse midt i en periode besluttede at udvide bestyrelsen med en række særlige rådgivere, var Jan helt naturligt en af de personer, som medlemskredsen valgte til dette udviklingsarbejde. To år efter - ved valget efter omorganiseringen - blev Jan naturligvis også valgt til bestyrelsen, ligesom han blev genvalgt i 2018.

Jan var et rigtigt dansk foreningsmenneske, og han så værdien af fællesskabet, som det er tilfældet med forsyningernes betydning for samfundet. I DANVA påtog han sig de meget svære opgaver omkring vedtægtsændringer og ændringer af foreningens kontingentstruktur. Jan var af den klare opfattelse, at det var vigtigt at stå sammen; stor og lille, land og by samt jyder og sjællændere. Jan påtog sig også at bidrage til at udvikle Dansk Affaldsforening med de positive erfaringer han havde fra DANVA.

Vi lærte Jan at kende som et meget positivt menneske, der altid var i godt humør - altid deltog i debatten og bidrog til det arbejde, der skulle udføres. Jan var meget glad for familien og sommerhuset i Nordjylland.
Desværre var Jan, realistisk som han var, i april i år nødt til at melde fra til bestyrelsesarbejdet i DANVA. Vores tanker er hos Jans familie og nærmeste.

På vegne af DANVA og DANVAs bestyrelse ønsker vi at ære Jans minde.

Lars Therkildsen, bestyrelsesformand og Carl-Emil Larsen, direktør.

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?