DSC_0021_cr.jpg
100 vandeksperter mødte den 24. april 2018 op til DANVAs nye tiltag.

Den 24. april var Vandhuset fyldt med vandeksperter fra hele landet ved Vandforum. Vandforum er DANVAs nye tiltag kombinerede variationen i Dansk Vand Konference med fagligheden og aktualiteten fra temadagene.

100 vandeksperter mødte den 24. april 2018 op til DANVAs nye tiltag, der kombinerer variationen i Dansk vandkonference med fagligheden og aktualiteten på temadagene. 

På dagen fik deltager mulighed for at dykke ned i flere emner på samme dag, i forskellige spor og mulighed for at blive inspireret, oplyst og ikke mindst dele din viden med ligesindede.

DANVA forventer at gentage Vandforum hvert år på samme tid - vi håber I igen vil være med.

Disclaimer

DANVAs vurderinger af de juridiske problemstillinger er tænkt som sparring/vejledning, som kan anvendes i forsyningernes egen sagsbehandling. Vurderingerne er foretaget med afsæt i gældende lovgivning og praksis på tidspunktet for vurderingen, og der tages således forbehold for eventuelle, senere lovændringer og/eller ændring af rets- og administrativ praksis. DANVA påtager sig herefter intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af det publicerede materiale under ”Spørgsmål & Svar” eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl og uhensigtsmæssigheder i eller manglende opdatering af materialet eller andre årsager.