20180425_125605.jpg
Den 25. april blev der taget billeder af kampagnens rollemodeller. Her tages billeder af maskinmester Øssur Skovgaard Nielsen på Esbjerg Vandværk.

Den 24. og 25. april blev der taget billeder af de første rollemodeller i vandselskabernes rekrutteringskampagne.

Så er de i kassen! De første billeder af unge, der har fundet vej ind i vandbranchen. Unge, som vi gerne vil have flere af ind i vandselskaberne. 

Kampen om de unge talenter er skærpet i et marked, hvor vi ifølge Danmarks Vækstråd i meget nær fremtid kan mangle op mod 110.000 personer med de rette kompetencer. Særligt den voksende efterspørgsel efter faglært arbejdskraft forventes at blive en stor udfordring på det danske arbejdsmarked. 

 

En opgørelse over arbejdsstyrken i drikkevands- og spildevandsselskaber fra Danmarks Statistik viser, at knap halvdelen af arbejdskraften i drikkevands- og spildevandsselskaber frem mod 2025 vil nå pensionsalderen.

DANVA kampagne med 11 vandselskaber

DANVA har sammen med 11 vandselskaber kastet sig ind i kampen om de unge talenter og sammen er man ved at udarbejde en kampagne, der skal åbne de unges øjne for de spændende muligheder, vandselskaberne kan tilbyde. 

Syv rollemodeller

Efter en periode med indledende knæbøjninger, hvor kampagnens koncept og grafiske linje har været udarbejdet, er det nu tiden til, at der kommer kød og blod på kampagnen. Til det har vandselskaberne spillet ind med syv unge mennesker med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, der gerne vil være ansigter på kampagnen. Syv rollemodeller. For det er netop det kampagnen vil bygge på. Unge mennesker, der skal fortælle andre unge mennesker, at der i vandselskaberne er interessante karrieremuligheder.  

Den 24. og 25. april 2018 har der været fotosessions hos TREFOR og Din Forsyning.