Oversigtstegning

Tegningen illustrerer forskellige faser i arbejdet med drikkevandssikkerhed - rækkefølgen fremgår af numrene på tegningen, som er klikbare links til yderligere information og eksempler til inspiration. Eksemplerne er blot eksempler og når de skal bruges i opbygningen af jeres eget system, skal I altid sikre, at der er sammenhæng mellem det formål I har med jeres eget system og de risici I ønsker at forebygge eller eliminiere hos jer. Det er ikke givet, at eksemplerne kan overføres direkte. I skal altid sikre at der er sammenhæng med jeres egne målsætninger og mål. Når det er sagt, har vi i udvælgelsen forsøgt at vælge eksempler af almen interesse.
Finder I at eksempelsamlingen er ufuldstændig og ønsker at supplere, så konkakt ds@danva.dk og jeres eksempel vil blive offentliggjort på siden.

Eksemplerne som er anvendt er stillet til rådighed af:

HOFOR A/S
TRE-FOR
Aarhus Vand A/S
Niras
Brønderslev Forsyning A/S
Forsyning Ballerup A/S
Svendborg vand og affald
Horsens Vand A/S
Nordvand A/S

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?