COLOURBOX4405822.jpg
DANVA indsamler årligt data om vandselskaberne i Danmark for at udarbejde Vand i tal og i forbindelse med Performancebenchmarking.

DANVA Statistik & Analyse's indberetning, analyser, rapporter, kan bruges af alle medlemmer, og er en del af medlemsskabet.

Opgaverne er blandt andet:

  • Branchestatistik (Vand i tal) *.
  • Forskellige analyser til gavn for medlemmerne - både årlige tilbagevendende analyser og ”ad hoc” analyser bestemt af den politiske dagsorden.
  • Forståelse, fortolkning og formidling af materialer og resultater fra Forsyningssekretariatet på generelt niveau.
  • Kontrol og kvalitetskontrol af beregningsmetoder og afgørelser (principielle) samt løbende sparring og input til Forsynings-sekretariatets arbejde. Performancebenchmarking – support og kvalitetssikring samt evt. fælles indberetning*.
  • Bidrage til DANVAs interessevaretagelse med data, overblik og analyser. Vedligeholdelse af databaser: BESSY, regneark med prislofter og costdrivere, afgørelser og POLKA katalogdatabaser.
  • International benchmarking, bl.a. EBC. 

Der arbejdes for at flest mulige data og analyser udbredes blandt medlemmerne på en overskuelig og lettilgængelig måde ved anvendelse af eksisterende data samt en begrænset årlig indberetning.

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?