Vil du have sparring og drøfte problemstillinger vedrørende IT- og Cybersikkerhed? - Så er du velkommen til at kontakte vores IT-sikkerhedsambassadører, som er frivillige fra medlemsselskaberne

DANVAs IT-sikkerhedsambassadører

 
Jakob Kragelund
IT Chef, Sønderborg Forsyning
Erfaring inden for IT: 17 år
Erfaring fra forsyningsbranchen: 6 år
Igennem de seneste år har Sønderborg Forsyning fornyet hele sin IT infrastruktur med fokus på standardisering og 24/7 driftssikkerhed. Dette har resulteret i store udskiftninger i hardware og software. Igennem hele dette forløb har IT sikkerhed været centralt.
Sønderborg Forsyning har egen intern IT afdeling, som gerne samarbejder med andre forsyninger med vidensdeling og udvikling af fælles branchestandarder.
Jakob er en teknisk funderet IT chef med bred erfaring fra både olie/gas og oplevelsesbranchen. Jakob sidder i Sønderborg Forsyning som overordnet ansvarlig for både IT og OT. Jakob er desuden CISSP certificeret (certified information systems security professional).
Kontakt:
Telefon: 88435300
E-mail: jakr@sonfor.dk
 
Michael Kristensen har arbejdet med IT sikkerhed hos Vandmiljø Randers siden 2011. Hos Vandmiljø Randers driftes hovedparten af IT og OT inhouse. Der er fokus på IT/OT sikkerhed samtidig med at løsningerne skal være praktiske at anvende i det daglige. Der er sket meget de seneste 5 år med at strømline de produktionstekniske systemer, og hver gang der bygges om på systemer er det naturligt at vurdere om der let kan implementeres yderligere sikkerhed. Michael har konstant berøring med PLC, SCADA, administrativ IT og infrastruktur.
Kontakt:
Telefon: 3841 1212 - Direkte: 3841 1255
E-mail: mikr@vmr.dk
-