_I6T3797.jpg
Sundhedsstyrelsen indskærper over for de praktiserende læger, at personale i vandselskaber skal have adgang til at blive testet.

Efter DANVA har fremlagt sag for den nationale operative stab (NOST) indskærper Sundhedsstyrelsen over for de praktiserende læger, at personale i vandselskaber skal have adgang til at blive testet, hvis arbejdsgiver vurderer, at der er behov for, at de hurtigt kan komme tilbage på arbejde.

Nogle personer i det danske samfund varetager opgaver, der er kritiske for, at vores samfund kan fungere. Det gælder også personale på vandselskaber, hvor arbejdsgiver har vurderet, at der er behov for at de hurtigt kan komme tilbage på arbejde. Det har DANVA fået bekræftet.

Et medlem ønskede at få testet bestemte medarbejdere i vandselskabet, som man havde svært ved at undvære. Lægen afviste anmodningen, hvorefter medlemmet involverede DANVA.

DANVA fremlagde herefter sagen for nationale operative stab (NOST) og Sundhedsstyrelsen indskærper nu over for de praktiserende læger, at personale i vandselskaber skal have adgang til at blive testet.

Har I spørgsmål til den nationale operative stab (NOST)

Skulle I have spørgsmål eller udfordringer, som I gerne vil have DANVA til at fremføre i den nationale operative stab (NOST), er I velkomne til at rette spørgsmålene til coronavirus@danva.dk.