Har du en artikel med nyt fra vand- og spildevandsbranchen, er der mulighed for at få den bragt i DANSKVAND. Vores magasin udkommer seks gange om året og har en bred læserskare.

Fortæl din historie med en artikel i DANSKVAND

Du er altid velkommen til at skrive artikler til DANSKVAND, DANVAs medlemsblad. En artikel i DANSKVAND rammer en bred målgruppe.

DANSKVAND er vandsektorens foretrukne fagblad, og læserskaren er bred. Blandt de som læser magasinet er medarbejdere og ledere i vandselskaberne, leverandører til vandsektoren samt politikere og presse. 

Temaer i DANSKVAND

I hvert nummer af DANSKVAND sætter vi fokus på et overordnet tema. Men der er selvfølgelig også plads i bladet til andre emner. Hold dig derfor ikke tilbage, hvis du har en god idé til en artikel.

Deadlines for indsendelse af artikler til DANSKVAND

Ønsker du at få bragt en artikel i DANSKVAND, er det vigtigt, at du overholder vores deadlines.  Det giver vores redaktion de bedste muligheder for at sammensætte det kommende magasin. Se deadlines for DANSKVAND herunder:

DANSKVAND Udgivelsesdato Deadline artikler Tema
nr. 6 - Dec. 2018  7. december  22. oktober Økonomi
nr. 1 - Feb. 2019  8. februar  20. december  Tillid til drikkevandet
nr. 2 - Apr. 2019  5. april  22. februar  Vand i valget
nr. 3 - Jun. 2019  7. juni  23. april Udbud
nr. 4 - Aug. 2019  2. august  24. maj  (OBS!)  
nr. 5 - Okt. 2019  4. oktober  23. august  
nr. 6 - Dec. 2019  6. december   22. oktober  


 

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?