Vandledninger Red

Kan du lede vandet i den rigtige retning?

Kan du sikre både skarp projektledelse, godt samarbejde og udvikling af en række strategiske fokusområder inden for distribution af drikkevand? Kan du med andre ord lede vandet i den rigtige retning? Så er det måske dig, der er vores nye projektingeniør, der skal lede projekter inden for vanddistribution.

Hvad skal du lave?

Du bliver en del af afdelingen Projekt Vand & Varme, som står for projekter inden for produktion og distribution af fjernvarme og drikkevand.

Stillingen som projektingeniør fokuserer på distribution af drikkevand til vores kunder i Esbjerg og Varde kommuner. Du skal med andre ord planlægge og styre projekter inden for ledningsområdet, så vores kunder er sikret drikkevand i hanen. Arbejdet som projektleder vil ske i tæt samarbejde med vores driftsfolk og eksterne leverandører. Du bliver eksempelvis projektleder på det projekt, der sikrer, at vores kommende vandværk nord for Varde bliver forbundet med vores kunder i Varde.

DIN Forsynings strategi Fra dygtige til bæredygtige består af tre ambitioner; Intet spild, Fossilfri værdikæde og Fleksibel forretning, og du skal arbejde med en række strategiske indsatser og mål. Inden for Intet spild har vi brug for din hjælp til at nedbringe vores vandspild fra 5-6 % til 3 %. Inden for ambitionen Fossilfri værdikæde har vi brug for et udviklingsorienteret mindset, der kan folde potentialerne ud for, hvordan vi nedbringer anvendelsen af fossile materialer i udbygningen af distributionsnettet for vand.

Hvem er du?

Du har en ingeniørfaglig baggrund med erfaring som projektleder. Det er selvfølgelig et plus men ikke et krav, hvis du har erfaring fra forsyningssektoren inden for vanddistribution.

Som menneske er du kommunikerende og har rigtig gode samarbejdsevner, men du har også en selvstændig beslutningskraft, der gør, at du kan skære konstruktivt igennem og vise vejen, når der er brug for det. Det falder dig naturligt at være den, der tager initiativet og sørger for at få sat tingene i gang, og dit fokus på udvikling gør, at du kan se muligheder, hvor andre ser begrænsninger.

Ansøgning

Du kan søge stillingen via DIN Forsynings hjemmeside. Sidste frist er den 29.08.2022 kl. 08.00. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om stillingen her eller kontakte Eric Lauridsen, afdelingsleder for Projekt, Vand & Varme på telefon 27 24 18 40 eller mail ecl@dinforsyning.dk

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige

DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund.

Rejsen kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.