Aarhus Vand udbygger og ombygger løbende vores produktionsanlæg for at møde nutidens krav til vandproduktion og spildevandsrensning. Vi arbejder målrettet med digitalisering i marken. Hvis vi skal lykkes hermed, er et af kravene et løft i vores tekniske dokumentation, og derfor søger vi en teknisk designer.

JOBBET SOM TEKNISK DESIGNER

Du kommer til at indgå i et team med 30 kollegaer, der servicerer vores 21 vandproduktionsanlæg og hele vanddistributionsnettet i Aarhus. Jobbet omfatter udførelse af El – dokumentation i SEE-Electrical, af de løbende forbedringer som vi foretager, og TAG-mærkning af produktionsudstyr efter retningslinjerne i EN 81346-3. Vores dokumentation ligger i MDoc, og du bliver vores tovholder på at sikre og vedligeholde den tekniske dokumentation, så den kan stilles digitalt til rådighed for de udførende medarbejdere. Vi bruger iDUS som vedligeholdelsesværktøj, hvori de enkelte produktionsobjekter er oprettet, og skal til rettes. iDUS sikrer at afhjælpende og forebyggende vedligeholdsopgaver kan udføres og dokumenteres, og løbende opdatering af komponenter i iDUS, bliver derfor også en væsentlig opgave for dig.

Du bliver involveret i implementeringen af en ny vedligeholdelsesstrategi, og du skal medvirke til at styrke dokumentationen i hele produktions-afdelingen, i et tæt samarbejde med kollegaer, der primært arbejder med spildevand.

DIN PROFIL

Du interesserer dig for El – dokumentation og har flair og interesse for teknik og SRO-anlæg. Du har en uddannelse som teknisk designer eller lign. Vi forestår den nødvendige oplæring og efteruddannelse. Du har evt. erfaring med procesanlæg fra industrien, som du kan sætte i spil i forhold til jobbet. Du kender til MS Office, og gerne til brug af iDUS, SEE-Electrical og MDoc, eller andre it-baserede vedligeholdelses- og dokumentations-værktøjer. Du har kørekort til personbil.

Du er ansvarsfuld, fleksibel og stabil og tager naturligt ansvaret, når situationen kræver det. Du trives godt i et uformelt miljø med afvekslende opgaver, og en høj grad af selvledelse. Du arbejder struktureret, er god til at prioritere egen tid og egne opgaver. Du er god til at kommunikere, er meget vedholdende i forhold til at sikre dokumentationen, og er løsningsorienteret i din måde at møde både leverandører og kollegaer.

UDVIKLING I EN NYSKABENDE OG MODERNE VIRKSOMHED

Vi er en innovativ virksomhed hvor samarbejde og udvikling sker på tværs af hele organisationen. Du kommer til at arbejde i et dynamisk og uhøjtideligt miljø, hvor der er kort vej fra ide til handling. Vi arbejder ud fra værdierne vi-følelse, ansvarlighed, nyskabelse og dialog.

SØG STILLINGEN NU

Skriv en målrettet ansøgning, hvor du beskriver, hvordan dine kompetencer kan bringes i spil i forhold til de beskrevne opgaver. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Henrik Andreasen på tlf.: 2247 0813 eller e-mail: han@aarhusvand.dk.

Vi modtager udelukkende ansøgninger elektronisk via linket i annoncen her. Send din ansøgning allerede i dag eller senest tirsdag den 1. maj 2018. Vi planlægger, at holde første runde af ansættelsessamtaler i uge 19-20.

OM AARHUS VAND

Aarhus Vand er et selvstændigt aktieselskab med en vision om at være Danmarks førende vandselskab. Vi arbejder målrettet på at udvikle helhedsløsninger, blive energi- og CO2-neutral og gennem innovation opnå større effekt af vores indsats - til gavn for vores kunder og interessenter.