PROJEKTLEDER ELLER LIGN. TIL KLIMAPROJEKTER, BYUDVIKLING, SEPARATKLOAKERING M.M.

Har du lyst til at arbejde med klimaprojekter, byudvikling, separat-kloakering, beskyttelse af vores natur m.m. i en mindre organisation med masser af muligheder, har vi måske jobbet til dig.

Jobbet

Vi søger en projektleder til Plan- og projektafdelingen, hvor vi p.t. er 4 medarbejdere. I afdelingen arbejder vi gennem projektledelse, planlægning, projektering, udbud og udførelse med en bred vifte af spændende opgaver og anlægsprojekter inden for regnvands- og spildevandshåndtering.

Vi arbejder bl.a. med følgende opgaver:

  • Byggemodninger, hvor vi i samarbejde med såvel private byggemodnere som Rebild Kommune udvikler og etablerer nye byområder. Vi oplever en meget stor byggemodningsaktivitet i øjeblikket.
  • Separatkloakering af byområder for at reducere oversvømmelser, effektivisere driften af vores kloaksystem samt beskytte vores recipienter.
  • Nedlæggelse af de resterende renseanlæg i kommunen samt etablering af afskærende ledningssystemer.
  • Effektivisering af vores driftsområde, herunder renovering og udskiftning af vores pumpestationer i forhold til drift, funktion og arbejdsmiljø.
  • Klimasikringsprojekter i tæt samarbejde med Rebild Kommune.

I løsningen af vores opgaver har vi et tæt samarbejde med Rebild Kommune, entreprenører, rådgivere, leverandører og borgere.
Det er ovenstående spændende opgaver, som vi gerne vil have dig til at hjælpe med.

Din profil

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør eller lignende, og at du har arbejdet inden for spildevandsområdet eller har anden relevant baggrund. Du skal have lyst til at arbejde i en mindre organisation i tæt samarbejde med dygtige kollegaer og mange samarbejdspartnere.
Det er en fordel, hvis du har erfaring med planlægning, projektledelse, økonomistyring af anlægsprojekter m.m.

Du skal endvidere:
• Kunne arbejde selvstændigt og struktureret.
• Være åben og samarbejdsorienteret.
• Have overblik og kunne håndtere flere bolde i luften samtidigt.
• Have lyst til at arbejde bredt inden for fagområdet.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig en spændende stilling med mulighed for både faglig og personlig udvikling, hvor der vil være mulighed for deltagelse i faglige netværk på tværs af organisationer og foreninger. Du kan selv være med til at præge indholdet af jobbet afhængig af dine kompetencer, interesser og ønsker.
Vi har en flad organisation med en kort beslutningsproces. I vores daglige arbejde lægger vi vægt på samarbejde, tillid, engagement og udvikling. Endvidere har vi en uformel tone på kontoret og lægger vægt på, at det også er sjovt at gå på arbejde.

Hvem er Rebild Vand & Spildevand A/S?

Rebild Vand & Spildevand A/S er et 100 % kommunalt ejet aktieselskab i Rebild Kommune. Vi varetager alle kloakforsyningsopgaver samt driften af et mindre vandværk.
Vi er pt. 15 medarbejdere fordelt med 9 medarbejdere i administrationen og 6 medarbejdere i driften.

Hvis du er interesseret

Hvis ovenstående lyder spændende, og hvis du har lyst til at høre mere, så kontakt os endelig.
Du kan kontakte Direktør Johnny Kristensen på tlf. 41 78 74 74 eller mail jok@rebildforsyning.dk og Funktionsleder Bjarne Vestby Jensen på tlf.
41 78 74 77 eller mail bvje@rebildforsyning.dk, hvis du har spørgsmål eller behov for en kort uformel snak vedrørende jobbet.

Ansøgning

Send din ansøgning med CV og øvrige relevante dokumenter til os på mail forsyning@rebildforsyning.dk. Mærk mail og ansøgning med ”Ansøgning Projektleder”.
Send din ansøgning så vi har den senest d. 18. januar 2019.
Vi forventer at holde samtaler d. 23. og 24. januar 2019. Vi glæder os til at få din ansøgning.