Vi har travlt og udvider hele tiden vores opgaver inden for transport af regn- og spildevand. Derfor søger vi en kollega som kan varetage service og vedligeholdelse på vores ledningsnet, pumpestationer, bassiner og renseanlæg.

JOBBET SOM AFLØBSOPERATØR

Du bliver en del af team kloak service, hvor vi er 14 medarbejdere, der løser opgaver inden for transport af regn- og spildevand. Vi servicerer pumpestationer og spildevandsbassiner. Vi laver service på Samstyring i forhold til badevand i Aarhus havn, og vi løser slamsuger opgaver på vores ledningsnet samt renseanlæg.
Du vil på sigt komme til at indgå i vagten hos team kloak service, som hovedsagelig er vagt på slamsuger opgaver. Vagten er på nuværende tidspunkt hver 5. uge.
Vi udfordrer hele tiden måden at løse opgaverene på, derfor har vi brug for en ny kollega, som kan være med til at komme med nye ideer til det fremtidige arbejde i teamet. Vi arbejder efter LEAN principperne, vi har rotation på arbejdsopgaverne og fleksible arbejdstider.
Du får den nødvendige oplæring i opgaverne samt relevante kurser inden for afløb. Vi anvender it til vores opgavestyring.

DIN PROFIL

Du har evt. en håndværksmæssig uddannelse, og kendskab til it programmer som MS Office. Du er positiv og åben for nye ideer. Du har interesse for at udvikle opgaverne i samarbejde med kollegaerne. Du har kørekort til stor lastbil C/E og chaufføruddannelsesbevis.
Du er fleksibel og stabil, og du tager naturligt ansvar, når situationen kræver det.
Kundehåndtering er en naturlig del af hverdagen, derfor er det vigtigt at kunne kommunikere med en professionel og god tone.

UDVIKLING I EN NYSKABENDE OG MODERNE VIRKSOMHED

Vi er en innovativ virksomhed, hvor samarbejde og udvikling sker på tværs af hele organisationen. Du kommer til at arbejde i et dynamisk og uhøjtideligt miljø, hvor der er kort vej fra ide til handling. Der er en uformel tone mellem kollegaerne, der er højt til loftet og plads til humor. Vi arbejder ud fra værdibaseret ledelse, vi-følelse, ansvarlighed, nyskabelse og dialog.

SØG STILLINGEN NU

Skriv en målrettet ansøgning, hvor du beskriver, hvordan dine kompetencer kan bruges i forhold til de beskrevne opgaver. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte teamleder Ole Pedersen på tlf.: 51 57 56 60 eller e-mail: ope@aarhusvand.dk eller driftsassistent Anette Nielsen på tlf.: 89 47 12 22 eller e-mail: ani@aarhusvand.dk
Ansættelsen sker efter Industriens Overenskomst.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket her. Send din ansøgning, CV og relevante bilag allerede i dag eller senest fredag den 15. juni 2018.
Vi afholder første runde af ansættelsessamtalerne i uge 25. Ansættelse er pr. 1. september 2018.

OM AARHUS VAND

Aarhus Vand er et selvstændigt aktieselskab med en vision om at være Danmarks førende vandselskab. Vi arbejder målrettet på at udvikle helhedsløsninger, blive energi- og CO2-neutral og gennem innovation opnå større effekt af vores indsats - til gavn for vores kunder og interessenter.