Tokyo Mount Fuji og Pavillon COLOURBOX16086068.jpg

DANVA, DI, DWTG, State of Green og IWA Danmark samarbejder om den danske stand på udstillingen i Japan.

IWA's verdenskongres og udstilling i Tokyo den 16.-21. september er et vigtig skridt, der skal markedsføre 2020 kongressen i København.

Den danske stand

Standen bliver bygget op med et fælles område, hvor der skal være rum til receptioner og events. Standen arrangeres DWTG (Danish Water Technology Group) og DI i samarbejde med IWA Denmark, DANVA og med State of Green som branding partner. Wonderful Copenhagen bidrager også med branding af 2020 kongressen.
Den danske stand giver plads til at fortælle historien om de danske løsninger bredt set, markere IWA 2020 i København og giver de enkelte virksomheder plads til at fremvise deres teknologier. Der bliver også mulighed for at fremvise innovation, partnerskaber og forskningsresultater på standen ved forskellige events.

Der er deadline 15. april for at købe plads på standen. Se invitation her.

Yderligere information om standen: Kontakt Ilse Korsvang, DWTG eller Søren Falck, DI eller Tanya Jacobsen, State of Green. 

Faglige aktiviteter

Danmark har budt ind med mange forslag til det faglige program, både mundtlige oplæg og disse workshops:

  • Water for Smart Liveable Cities - Unfolding the Vision for IWA WWC&E 2020. Forslag er indsendt af DTU Miljø, DANVA, Københavns Universitet, Københavns Kommune m.fl.
  • Groundwater for the future. Forslag er indsendt af VandCenter Syd, Region Syddanmark og GEUS.
  • Resource Recovery, Energy effeciency in wastewater management and Water reclamation for non-potable use. Forslag er indsendt af EurEau (inkl. DANVA).
  • Building pathways for city-to-city collaboration on cloudburst resiliency planning. Forslag er indsendt af Rambøll, C40, Københavns Kommune og New York City.

Desuden vil Danmark markere sig på Utility Leaders Forum, City Leaders Forum og paneldebatter. Det forventes, at miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen deltager og er med til at markedsføre dansk vandteknologi og danske helhedsorienterede løsningner.

Yderligere information om faglige aktiviteter i Tokyo: Kontakt Helle Katrine Andersen, hka@danva.dk, Miriam Feilberg, mfe@danva.dk eller Anders Bækgaard, ab@danva.dk

DANVAs branchetur

DANVA har reserveret værelser på Hotel Sun Route Ariaka, der er i gåafstand fra kongrescentret Tokyo Big Sight. DANVA sørger også for flytransport til deltagerne på brancheturen og arrangerer en ekskursion fredag den 22. september. Desuden bliver deltagerne inviteret til forskellige events i ugens løb. Turen er åben for alle. Et detaljeret program med priser er under udarbejdelse. Tilmelding kan allerede nu ske til bs@danva.dk

Yderligere information om brancheturen: Kontakt Birgitte Skjøtt, bs@danva.dk.

Læs mere

Notatet ”World Water Congress and Exhibition – Indhold i Tokyo 2018 og sammenhængen mellem standen og de faglige aktiviteter” kan downloades her.
Læs mere om IWA World Water Congress & Exhibition på worldwatercongress.org

Brisbane Waterville og HKA 2020 reception.JPG
Waterville var blikfang på den danske stand på IWA kongressen i Brisbane i 2016.
Japan-pavillon-i-Brisbane.jpg
Japans pavillon i Brisbane.

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?