Som del af et medlemsloyalitetsprogram har DANVA indgået en aftale med Danica Pension, der giver DANVAs medlemsvirksomheder mulighed for at få markedets bedste pensionstilbud.

DANVA har indgået aftale med Danica Pension og kan nu tilbyde markedets bedste pensionstilbud til DANVAs medlemsvirksomheder. Tilbuddet matcher virksomhedernes og medarbejdernes krav til både kvalitet og pris.

Undgå at bruge tid på pensionsmarkedet

DANVA er løbende i dialog med Danica Pension, så aftalen bliver tilpasset pensionsmarkedet og lovgivningen. På den måde forbliver den både attraktiv og konkurrencedygtig, og medlemmerne undgår at skulle bruge unødig tid på at navigere i pensionsmarkedet.

Danica Pension kontakter medlemsvirksomhederne

Danica Pension vil, efter aftale med DANVA, kontakte alle medlemsvirksomheder, der ikke allerede benytter sig af fordelene. Derved kan du få indblik i, hvad du og dine medarbejdere kan få ud af en aftale med Danica Pension.

Yderligere information

Lars Fischer, E: lf@danva.dk, M: 51265187

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?