DANVA årsmøde 2016 - 140.jpg

DANVAs medlemmer kan benytte sig af særlige tilbud som del af deres medlemskab.

Attraktiv pensionsordning for DANVAs medlemsvirksomheder

Som del af et medlemsloyalitetsprogram har DANVA indgået en aftale med Danica Pension, der giver DANVAs medlemsvirksomheder mulighed for at få markedets bedste pensionstilbud.

Læs mere om Danica Pensions tilbud. 

Hjælp til outplacement

Står dit selskab over for at skulle opsige en eller flere medarbejdere, kan du nu hente hjælp hos rådgivningsvirksomheden AS3. DANVA har indgået en toårig rammeaftale med AS3 og giver stemmeberettigede medlemmer mulighed for at købe støtte til at få opsagte hurtigt videre i nye jobs.

Læs rammeaftalen med AS3. 

Hold styr på medierne

Med DANVAs medieovervågning har DANVA medlemmer mulighed for at holde overblik, hvad der skrives om vand og vandselskabet - landsdækkende og regionalt. Gennem en rammeaftale kan DANVA tilbyde denne service til en meget konkurrencedygtig pris. 

Læs mere om DANVAs medieovervågning

Dygtige medarbejder sikrer it sikkerhed

Få styr på it sikkerheden med et træningsprogram, hvor medarbejderne lærer grundlæggende it sikkerhed. 

Læs rammeaftalen med KMD

Elevplads.dk for DANVAs medlemmer

I forbindelse med DANVAs image- og rekrutteringskampagne tilbydes DANVAs medlemmer, at de under kampagneperioden på de tre år, kan annoncere efter kommende elever, lærlinge og trainees på portalen Elevplads.dk for en reduceret pris.

Læs mere her

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?