Middelfart Og 2 Broer
Klimafolkemødet foregår i Middelfart.

Den 2. september er der fokus på både rent vand, klimatilpasning, badevand og forsyning på tværs.

2. september kl. 12.00 sætter vi fokus på:

Det rene vand, den tørre kælder og det gode badevand – hvad ønsker du?

En debat om borgernes og politikernes forventninger til vandsektoren i forhold til kvalitet, forsyningssikkerhed og pris. Vandselskabernes arbejde er en forudsætning for rent drikkevand i hanen, for at klimatilpasse i byerne, så vi undgår oversvømmelser og for at rense spildevandet, så vi får rent vand i havet, naturen og på vores badestrande. På vores debat ønsker vi at diskutere forventningerne til vandsektoren og værdien af den. Vi vil se på, hvad vandsektoren skal gøre, og hvad borgerne selv kan bidrage med, og hvordan vi skabe løsninger i fællesskab.

Deltagere: Carl-Emil Larsen, direktør, DANVA – Allan Buch, bestyrelsesmedlem i TREFOR Vand, kommunalbestyrelsesmedlem og formand for Middelfart spildevand – Poul Erik Kristiansen, bestyrelsesformand Assens Forsyning – Kristoffer Ravnbøl, Naboskab
Moderator: Nina Bendixen, vejrvært og klimajournalist

2. september kl. 15.00 sætter vi fokus på:

Forsyning på tværs – Klimaresultater gennem samarbejde

En debat om borgernes og politikernes forventninger til fremtidens forsyninger arrangeret af Dansk Affaldsforening, Dansk Fjernvarme og DANVA – Dansk Vand- og Spildevandsforening. Hvordan arbejder vi bedre sammen for at skabe resultater for klimaet, miljøet og borgerne? En offentlig forsyningssektor og et godt samarbejde mellem forsynings-arterne er til gavn for et bæredygtigt Danmark, men der er mange myter om pris, effektivitet og klimaresultater, og der er barrierer for samarbejde på tværs af forsyningsarter, og for at skabe resultater i det hele taget. I denne debat ønsker vi at diskutere muligheder og myter med kommunalpolitikere. Hvordan får vi forsyning og bæredygtighed ind i kommunalvalgkampen og sikrer bæredygtige resultater.
Deltagerne i salen bliver inddraget gennem spørgsmål og afstemninger.

Deltagere: Carl-Emil Larsen, direktør DANVA – Jens Bomann Christensen, konstitueret direktør, Dansk Affaldsforening – Kim Mortensen, direktør Dansk Fjernvarme – Lasse Frimand Jensen, Byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Aalborg Kommune og formand for Aalborg Forsyning Vanddivision - Kenneth Muhs, Borgmester i Nyborg, valgt for Venstre og medlem af bestyrelsen for Dansk Fjernvarme.

Se hele programmet på www.klimafolkemøde.dk

Yderligere information

Kontakt Miriam Feilberg på 2244 1452 eller mfe@danva.dk