Flemming Horn Nielsen.jpg
15. april sætter Flemming Horn Nielsen sig i direktørstolen i Lyngby-Taarbæk Forsyning. Og det er en erfaren leder, der fremover skal stå i spidsen for byens forsyningsselskab.

Flemming Horn Nielsen tiltræder som administrerende direktør i Lyngby-Taarbæk Forsyning 15/4. Han skifter olie og gas ud med vand, spildevand og affald. 15. april sætter Flemming Horn Nielsen sig i direktørstolen i Lyngby-Taarbæk Forsyning. Og det er en erfaren leder, der fremover skal stå i spidsen for byens forsyningsselskab.

”I ansættelsesudvalget har vi lagt vægt på, at vores nye direktør skal have solid ledererfaring, strategisk blik, gode kommunikationsevner og visioner for, hvordan Lyngby-Taarbæk Forsyning udvikler sig yderligere – ikke mindst i en tid, hvor klima og bæredygtighed er en vigtig dagsorden”, siger Peter Linde, der er bestyrelsesformand i Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S.

Flemming Horn Nielsen er civilingeniør og har i det meste af sin 30-årige karriere arbejdet som leder i olie- og gasbranchen – blandt andet i DONG og Mærsk.

”Jeg var nået til et punkt, hvor jeg gerne ville stifte kendskab til en anden branche. Og da chancen tilbød sig i Lyngby-Taarbæk Forsyning, tøvede jeg ikke med at gribe den. Hver dag spiller forsyningen en vigtig rolle for alle i Lyngby-Taarbæk, og vores arbejde er en forudsætning for vækst og fortsat udvikling af kommunen. Klimaforandringerne giver nogle meget konkrete udfordringer, som vi skal handle på, og i det hele taget er der mange spændende opgaver i både drift og udvikling. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet med at gøre Lyngby-Taarbæk Forsyning til en endnu bedre virksomhed til glæde for Lyngby-Taarbæk”, fortæller Flemming Horn Nielsen.

Flemming Horn Nielsen har studeret på DTU, og bor i Holte, så han kender Lyngby ganske godt og har med egne ord ”stort fokus på den udvikling, der sker i byen”.

Peter Linde ser frem til samarbejdet med den nye direktør:
”Lyngby-Taarbæk Forsyning blev stiftet for 11 år siden. I de år har medarbejderne ydet en stor indsats for at udvikle virksomheden, bringe rent vand ud til borgerne og hente deres affald. Nu får vi en ny direktør, og jeg glæder mig til samarbejdet med Flemming Horn Nielsen. Han får en vigtig opgave med udvikle virksomheden yderligere. Forsyningens fokus er at fremtidssikre vores by miljømæssigt, og samtidig skal borgerne og virksomhederne opleve god service og høj forsyningssikkerhed. Det er hovedopgaven for Lyngby-Taarbæk Forsyning de næste 10 år”.