Moesgård-Museum.jpg
Moesgård Museum danner ramme om konferencen 4. november. Foto: Colourbox.

Grundet COVID19 afholdes i år tre regionale konferencer: Aarhus den 4. november, Odense den 5. november og København den 11. november.

Tema

Årets tema er: Armslængde eller fodlænke – selskabsledelse og selveje i fællesskabets interesse?
 
På konferencen stilles der skarpt på nye måder at styre og lede den offentlige sektor på. Hvad kan vi med styring og hvilke alternativer er der til det, vi kender i dag? Konferencen tager et kig ind i, hvad bestyrelses-modellen og decentralt ledelsesrum har leveret af resultater gennem tiden på hhv. kultur-, forsynings- og uddannelsesområdet. Hvad har vi lært af selvejet og selskabsledelse indtil nu?

Årets tema kommer også rundt om bestyrelsernes rolle i sikring af balancen mellem selvstyre og understøttelse af fællesskabets interesser. Hvad kalder det på af samarbejde mellem ejer, bestyrelse og ledelse i fremtiden? Og hvordan sikres det, at selvejende institutioner og offentligt ejede selskaber bidrager til den ønskede udvikling af kommunen?

Program

Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelser afholder i år Årets Offentlige Bestyrelseskonference for 9. gang, og DANVA er samarbejds-partner.

Konferencen i Aarhus den 4. november foregår på Moesgård Museum. Læs program her.

Konferencen i Odense den 5. november foregår i Odense ZOO. Læs program her.

Konferencen i København den 11. november foregår på Experimentarium. Læs program her.

Kåring af Årets Offentlige Bestyrelse 2020

Selvom formatet i år er anderledes grundet Covid-19 skal det ikke stoppe kåringen af årets Årets Offentlige Bestyrelse 2020. For netop understøttende og professionelle bestyrelser har været afgørende i en tid med så store forandringer. Kender du derfor en bestyrelse som gør et ekstraordinært godt og værdiskabende arbejde til inspiration for andre bestyrelser, og som har formået at drive professionel bestyrelsesarbejde til UG i denne uforudsigende tid, så send dit nomineringsforslag inden den 15. september her.

Tilmelding

Tilmelding skal ske på Dagens Dagsordens hjemmeside her.