FN-verdensmaal.jpg

DANVA og en arbejdsgruppe af forsyningsselskaber lægger i disse dage sidste hånd på et inspirationskatalog, som skal hjælpe vandselskaberne til at formulere egne visioner og konkrete indsatser for arbejdet med Verdensmålene.

Hvis der er én ting, som står helt klart efter diskussioner i arbejdsgruppen og læsning af de mange gode eksempler, så er det, at implementering af FNs Verdensmål giver værdi for både store og små forsyninger i hele landet.

Repræsentanter for Aarhus Vand, Trefor Vand, Vandcenter Syd, Aalborg Vandkoncern, Kalundborg Forsyning, Fredericia Spildevand og Energi samt Herning Vand har deltaget i projektet og bidraget med mange nyttige kommentarer og erfaringer. Derudover har blandt andet Skanderborg Forsyning og Aqua Djurs bidraget med cases, der beskriver forskellige elementer af deres arbejde med Verdensmålene.

Kataloget er netop nu i høring blandt deltagerne og får blandt andet prædiktatet: klart, informativt, inspirerende og brugbart.

Inspirationskataloget bliver lanceret på konference om Verdensmålene den 30. oktober 2018. Klik her for program

Spørgsmål til inspirationskataloget vandsektoren og verdensmålene rettes til Miriam Feilberg mfe@danva.dk

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?