Jens Peder W Hansen SAMN Forsyning.jpg

Jens Peder Wonsbeck Hansen bliver daglig chef for ca. 50 medarbejdere.

Samn Forsyning ApS har pr. 1. november ansat Jens Peder Wonsbeck Hansen som ny driftschef. Han har en bred erfaring og får det overordnede driftsansvar for levering af rent drikkevand til kunder i Horsens Kommune samt ansvar for den mest effektive og miljørigtige måde at håndtere spildevandet på i både Odder og Horsens Kommuner.

Jens Peder Wonsbeck Hansen, 56, har en alsidig baggrund, og glæder sig til for alvor at komme i gang:
"Min primære opgave bliver ledelsen af de 50 dygtige medarbejdere, som hver især har en større viden om deres fagområde, end jeg har. Jeg skal ikke være specialist på hver enkelt sag, men koncentrere mig om, at de kan udnytte deres viden og erfaring bedst muligt. Hele aspektet med ledelse er meget vigtigt, siger han.

Han ser frem til en hverdag og en arbejdsplads, som aldrig står stille, og hvor der også er store udfordringer inden for bl.a. rent drikkevand og klimasikring, som selskabet skal håndtere i de kommende år.

Han er uddannet maskinmester og har oprindeligt sejlet en del år med ØK. Siden har Jens Peder Wonsbeck Hansen bl.a. arbejdet som salgsingeniør hos Thrige Pumper A/S, vedligeholdelseschef hos Arla Foods og teknisk chef på Munkebjerg Hotel. Senest har han arbejdet 10 år som teknisk chef hos Lalandia i Billund.
Privat bor Jens Peder Wonsbeck Hansen sammen med sin kæreste i Vejle.