Trine-takker-og-Ango-smiler-1600px.jpg

”DANVAs Initiativpris” gives for et særligt initiativ inden for grundvand, drikkevand, afløb, spildevandsrensning eller klimatilpasning. Det kan være teknologiudvikling, formidling eller uddannelse som har skabt grundlag for vækst og større synlighed af vandsektoren.

DANVAs Initiativpris uddeles til en eller flere markante personligheder, som har ydet en bemærkelsesværdig indsats enten i egen virksomhed, i lokalområdet eller på nationalt plan.

Dermed er det tredje gang, DANVA uddeler prisen for et særligt initiativ inden for grundvand, drikkevand, afløb, spildevandsrensning eller klimatilpasning. Formålet med DANVAs Initiativpris er at skabe opmærksomhed om de mange gode initiativer i den danske vandsektor – store som små.

Prisen er finansieret af DANVA og består af en ceremoni med overrækkelse af et rejsegavekort på 40.000,- kr.

Hvordan kan man nomineres?

Deltagere kan blive indstillet til prisen enten ved selv at indstille sig, eller ved at blive indstillet enten af DANVA eller af andre.

Spørgsmål?

Kontakt da Lars Fischer på M: 5126 5187, eller E: lf@danva.dk og hør nærmere angående DANVAs Initiativpris.

Vil du nominere?

Ved deadline den 2. november 2018 har vi modtaget rigtig gode kandidater allerede. Tak for nomineringerne til alle.

Men vi vil gerne give endnu flere muligheden for at nominere en dygtig kollega, og vi har derfor besluttet at forlænge deadline for nomineringer er den 16. november 2018, kl. 16.00

Navn på nomineret person
Dit navn
Din mail adresse
Skriv en kort begrundelse på 3-5 linjer for, hvorfor du mener, vedkommende skal modtage DANVAs initiativpris
Skriv en uddybende begrundelse for, hvorfor vedkommende skal modtage DANVAs initiativpris