World-Toilet-Day-FN-tegning.jpg

FN har udnævnt den 19. november til at være verdens toiletdag. Dagen skal gøre opmærksom på en global situation, hvor 4,5 milliarder mennesker fra hele verdenen lever uden et velfungerende toilet.

Begivenheden sætter fokus på, at forholdene skal forbedres for mange millioner mennesker, og det kan kun gøres, hvis der bliver handlet og hjulpet. Sygdom og død er nogle af risikoerne ved dårlige toiletforhold og forurenet drikkevand, og derfor er opmærksomheden verden over fokuseret på denne specielle dag, World Toilet Day.

VandCenter Syd deler lokumshistorier

På World Toilet Day den 19. november vil der blive delt en video med en såkaldt lokumshistorie med musikeren Per Vers. Samtidig vil VCS afholde en konkurrence, hvor følgerne selv skal dele lokumshistorier. Det vil sige historier om oplevelser, hvor toiletforholdene ikke har været optimale. Formålet med historierne er at få følgere og kunder til at reflektere over toiletforhold, ikke kun i Danmark, men i hele verdenen.

Konkurrencen kører frem til mandag den 27. november, hvor VCS vil trække lod om en vinder. VSC kører også frem til den 27. november forskellige kampagner og dele relevant materiale fra FN vedr. World Toilet Day. Læs mere på www.vandcenter.dk

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?