EU_Parlamentet_Bruxelles_617px

I maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft og bliver derved lov i alle EU-medlemslande. Forordningen medfører en kraftig skærpelse af kravene til de virksomheder, der indsamler og behandler persondata, herunder også større bødeniveauer for overtrædelse af forordningen.

DANVA tilbyder i 2017 en række tiltag på området for at hjælpe jer med at blive klar til den nye persondataforordning træder i kraft.

Grundlæggende kursus i persondatalovgivningen - d. 24. april 2017 i København og d. 5. oktober 2017 i Skanderborg

På kurset får du en grundig indføring i lovgivningen på området. Der vil blive inddraget konkrete eksempler fra branchen samt delt erfaringer fra udvalgte vandselskaber. Se program mm her: Sjælland - Jylland

Temadag om persondata forordningen i Kolding - d. 31. maj 2017

DANVA og Dansk Fjernvarme afholder en fælles temadag, hvor der stilles skarpt på persondataforordningen.

Temadagen formidler de vigtigste pointer fra Justitsministeriets kommende publikation, der forventes frigivet april/maj 2017.

Herudover formidles DANVAs og Dansk Fjernvarmes arbejde med persondatalovningen. Se mere her

Brug DANVAs hjemmeside

DANVA har oprettet et persondata-site på vores hjemmeside. Her er samlet relevant information til inspiration for vandselskabernes arbejde med persondataforordningen. Sitet opdateres løbende i takt med udviklingen på området. Se mere her

Konsulentbistand

DANVA tilbyder ligeledes konsulentbistand i forbindelse med vandselskabernes kortlægning af deres persondataflow. Se mere her

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Lars Gadegaard, DANVA, lgc@danva.dk, 87 93 35 69

Louise Andersen, DANVA, la@danva.dk, 24 84 52 11

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?