Bestyrelse Tegning COLOURBOX19013352.jpg

To forbrugerrepræsentanter er valgt til bestyrelsen for Odder Spildevand A/S.

Odder Spildevand A/S har afholdt forbrugervalg, hvor kunderne har afgjort, hvem der skal være de nye forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen.

Tre kandidater stillede op til forbrugervalget, men kandidaten Arne Thomsen trak sit kandidatur tilbage. Derved er de to kandidater Ole Breum og Per Højgaard Andersen direkte valgt som forbruger-repræsentanter til bestyrelsen for Odder Spildevand A/S.

De to valgte kandidater er i forvejen medlemmer af bestyrelsen for Odder Spildevand A/S. Per Højgaard Andersen er 66 år og har bl.a. bestyrelses-erfaring fra Danish Crown. Ole Breum er 71 år og har tidligere været driftsleder for Vej & Park i Odder Kommune i 17 år.

Som forbrugervalgte repræsentanter indgår de valgte på lige vilkår med de øvrige bestyrelsesmedlemmer i Odder Spildevand A/S.

Det er anden gang, der har været afholdt valg til bestyrelsen ved Odder Spildevand A/S, og næste gang er om 4 år.

Fakta:

Siden valget i 2013 er Odder Spildevand A/S indgået i et fælles serviceselskab under Samn Forsyning ApS. Samn Forsyning ApS håndterer drift og administration af spildevandet i Odder og Horsens kommuner samt drikkevandet i en stor del af Horsens Kommune.

Det er Samn Forsyning ApS, der har varetaget hele valghandlingen på vegne af Odder Spildevand A/S.

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?