Slam_rådnetanke_617x411px

Forslag til kandidater skal indsendes senest 1. februar.

BIOFOS Ressourcepris er en påskønnelse til de mange mennesker, der gør en stor indsats for spildevands-branchen. Prisen tildeles ud fra et af følgende tre kriterier:                                 

  •  Personen/organisationen har via forskning eller udviklingsarbejde opnået ekstraordinære, væsentlige eller nyskabende resultater inden for spildevandsrensning
  • Personen/organisationen har i en årrække bidraget til udviklingen af spildevandsrensningen i Danmark
  • Personen/organisationen har gennem undervisning eller formidling bidraget til information/viden om spildevandsrensning

BIOFOS Ressourcepris kan tildeles en eller flere personer i forening, en institution, en organisation eller en offentlig/privat virksomhed.

“Spildevandsområdet er i rivende udvikling i disse år. Der bliver fokuseret på at producere energi, og vi har brug for nyudvikling i samarbejde mellem virksomheder og medarbejdere. Derfor glæder jeg mig til at læse de mange forslag til nomineringer af Ressourceprisen 2017, ” siger teknisk direktør hos BIOFOS, Jens Prisum.

BIOFOS Ressourcepris uddeles for anden gang i foråret 2017.

Indsend forslag                                                                                                                     

Forslag til nomineringer kan fremsættes af alle med en skriftlig begrundelse på højst én A4-side. sidste frist for nomineringer er onsdag den 1. februar 2017.

Materiale sendes til post@biofos.dk. I emnefelt skrives “BIOFOS Ressourcepris”.

Læs mere

Se programkomiteen og sidste års vinder m.m. på BIOFOS hjemmeside.  

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?