Meld-en-regel-Postkasse.jpg

DANVA har indgået en partnerskabsaftale med Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet om afbureaukratisering. Unødvendige krav, regler, registreringer og uhensigtsmæssigheder skal væk. Og du kan være med til at foreslå forbedringer og forenklinger.

Regeringen vil gerne inddrage både borgere, virksomheder og organisationer i arbejdet med at forenkle reglerne. Kampagnen ’Meld en regel’ gør det nemt at indlevere forslag til regler og dokumentationskrav, der med fordel kan ændres eller helt afskaffes.

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet opfordrer alle, der oplever reglerne inden for ministeriets ressort i praksis, til at komme med konkrete bud på regler, der er overflødige eller kan forbedres.

Brug formularen på efkm.dk/meld-en-regel til at fortælle:

  • Hvilken regel handler det om?
  • Hvad er problemet med reglen?
  • Hvad kan der gøres i stedet?


Fortæl også, om du skriver som privatperson, medarbejder eller som repræsentant for en virksomhed, forening eller organisation.

Kampagnen ”Meld en regel” løber frem til den 1. februar 2018.

Partnerskabsaftalen

DANVAs direktør og forsyningsminister Lars Chr. Lilleholt har begge skrevet under på Partnerskabsaftalen om ”Meld en regel”. Læs aftalen her.

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?