Regnogbyer.dk

Et nyt workshop-koncept, hvor deltagerne selv vælger, hvad de vil høre og som virkede til at falde i god jord hos deltagerne.

Trods en lang dag med masser af spændende, faglige input, havde en stor del af konferencens deltagere valgt at lægge vejen forbi klimatilpasningsworkshoppen sidst på eftermiddagen. Der var derfor fyldt godt op på rækkerne, da Hele Kayerød fra DANVA præsenterede deltagerne for et helt nyt præsentations-koncept for at bryde med den vante form for oplæg på Dansk Vand Konference. 

Det nye koncept for workshoppen er baseret på open space technology – også kaldet ”de to fødders lov”. 

Principperne er meget enkle. Først fremlægger en række oplægsholdere en kort præsentation på max. 3 minutter. Herefter vælger deltagerne hvilken eller hvilke præsentationer, de ønsker at høre mere om, og går hen til oplægsholderne, som så fortsætter med en mere udvidet præsentation og dialog med deltagerne. På konferencen havde oplægsholderne desuden også ophængt plakater med informationer om deres respektive klimaprojekter.

Tanken er, at man som deltager på kort tid bliver præsenteret for en bred række valgmuligheder og samtidig har mulighed for at fordybe sig i det, der interesserer en mest.

Der blev præsenteret i alt ti klimatilpasningsprojekter og deltagerne virkede meget engagerede og glade for den nye præsentationsform.

Læs mere om de ti projekter her:

http://www.danva.dk/Arrangementer/Afholdte-arrangementer/Dansk-Vand-Konference-2016/Samarbejde-og-borgerinddragelse-klimaprojekter.aspx

http://www.danva.dk/Arrangementer/Afholdte-arrangementer/Dansk-Vand-Konference-2016/Erfaringer-med-klimaprojekter.aspx