Christiansborg_617px

Energistyrelsen har den 12. september udsendt ændringer til henholdsvis bekendtgørelsen om økonomiske rammer for vandselskaber og bekendtgørelsen om vandselskabernes deltagelse i tilknyttet virksomhed i høring.

Udkast til de to nye bekendtgørelser er samlet i én fil. Læs udkast til nye bekendtgørelser.

Læs høringsbrev.

DANVA har involveret Task force prisloft og netværk for økonomi og regulering i afgivelsen af høringssvar, ligesom vi selvfølgelig også gerne modtager indspil fra andre medlemmer. Eventuelle indspil til DANVAs høringssvar kan sendes pr. mail til Bertel Ifversen bi@danva.dk og Hannah Scheel Andersen hsa@danva.dk.

Kort frist

Deadline for indspil er torsdag den 15. september, da der er tale om en kort høring (høringsfristen er mandag den 19. september kl. 10.00). 

Bekendtgørelsen skal træde i kraft den 30. september.

Yderligere information

Kontakt Bertel Ifversen på telefon 8793 3567, bi@danva.dk eller Hannah Scheel Andersen på telefon 8793 3562, hsa@danva.dk

Giv gerne feedback på denne artikel
DANVA arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for dig. Derfor ville vi blive glade, hvis du ville give os feedback på denne artikel - enten ved at klikke på ikonerne nederst eller ved at skrive en mail til lf@danva.dk.

Tak for hjælpen.

Fandt du det du søgte?