COLOURBOX3368822.jpg

DANVAs projekt Det Digitale Vandselskab var nomineret til EA Prisen, der blev uddelt af DANSK IT den 12. november. Prisen gik til PANDORA A/S (Smykker).


EA Prisen 2013 gives til et projekt eller en virksomhed, som har gjort sig specielt bemærket i forbindelse med anvendelse af Enterprise Arkitektur (EA). Prisen er ment som et skulderklap fra DANSK IT's side og en anerkendelse af, hvor vigtigt godt udført EA er for samspillet og sammenhængen mellem forretning og it, mellem planlægning og udførelse, og mellem dagligdagen og strategiske mål.

I alt deltog 16 virksomheder i konkurrencen om årets EA-pris. Blandt dem valgte dommerkomiteen at indstille 4 nominerede. Det var:

• SparNord
• LOGSTOR A/S 
• Det digitale vandselskab 
• PANDORA A/S

Begrundelsen for tildeling af prisen var:  PANDORA har formået at udvikle en forståelse og et metodeapparat, som dokumenterer og vejleder forretningsudviklingen og it-understøttelsen, hvilket giver en høj grad af forandringsparathed.  Hermed kan der findes en balance mellem de korte og langsigtede investeringer, fortæller Jan Staack formand for Dommerkomiteen i DANSK IT. Læs mere her

Vi er glade for nomineringen som vi tager som et skulderklap der kan motivere os i det videre arbejde.