Forsyningstraef_Dartskive.jpg

Målgruppe

Forsyningstræf henvender sig til personer, der arbejder med praktisk vedligehold og service, praktisk drift, driftsledere, administration samt kundeservice/kommunikation.

Mål

Målet med forsyningstræf er at skabe et forum, hvor man gennem oplæg og erfaringsudveksling kan få styrket både fagligheden og fællesskabet.

Program

Program for dagen kan downloades her...

Der er både fælles indlæg for alle deltagere og oplæg i tre parallelle spor:

  • Vand
  • Spildevand/Afløb
  • Administration

Operations Challenge - hvor god er du?

Vi giver jer på årets Forsyningstræf mulighed for at prøve en færdighedskonkurrence, som stammer fra den amerikanske Operations Challenge. I den amerikanske udgave konkurreres i 5 discipliner:

  1. pumpe vedligehold
  2. rør-reparation
  3. laboratorie
  4. modellering
  5. sikkerhed

Du vil få lejlighed til at afprøve rørreparations øvelsen under kyndig vejledning af Aarhus Vand, som tidligere har deltaget i den amerikanske konkurrence.

Med denne konkurrence sættes fokus på det vigtige arbejde, der udføres dagligt ude i forsyningsselskaberne og som ret beset er det fundament sektorens succes bygger på – både herhjemme og på eksportmarkedet. Samtidig er det en god mulighed for at netværke og ifølge Steve Harrison fra Water Environment Federation er det den eventtype, der har størst betydning for deltagernes personlige og faglige udvikling. 

Hvorfor nu?

En Operation Challenge konkurrence er af de events, der foregår i tilknytning til den store IWA kongres i København i 2020. Vi ser det som en mulighed for at eksponere dansk teknologi og samtidig sætte fokus på og anerkende de medarbejdere, som gør det hele muligt. Det kræver naturligvis, at der danske forsyninger, som kan se en ide i at stille med et hold til 2020. For viden og inspiration har vi derfor brug for vand-ambassadører, der vil arbejde og træne op til IWA 2020 så vi kan vise danske færdigheder og teknik på den bedst mulige måde, i konkurrence med hold fra andre lande/verdensdele.

Hvad har det med Forsyningstræf at gøre?

På Forsyningstræf kan I få hands-on erfaring med hvad det kræver at løse en af opgaverne i konkurrencen. Samtidig håber vi, det kan inspirere til flere forsyningshold til IWA 2020. Vi giver vore DANVA medlemmer mulighed for, at søge om at blive vand-ambassadør. Med titlen følger en inspirations- og uddannelsestur til WEFTEC i 2019 og en forpligtigelse til at stille med et hold på IWA 2020.