Kurset henvender sig til entreprenører, der arbejder med drikkevand på vandforsyninger.
At give deltagerne en forståelse for risikofaktorer i drikkevandssystemer og et indblik i gode arbejdsvaner samt skærpe blikket for afvigelser fra god hygiejnepraksis. Der gøres opmærksom på, at entreprenører i forbindelse med arbejde ved forskellige vandforsyninger skal orientere sig om særlige lokale forhold og regler, der gør sig gældende i den pågældende forsyning.
Vandværksvand er et levnedsmiddel. Dette stiller særlige krav til hygiejne, både i den daglige drift og ved håndtering af uregelmæssigheder.
På kurset vil du blandt andet lære om:
Anders Juul, TREFOR Vand
Carsten Vejergang / Dorte Skræm, DANVA
Følgende forsyninger har tilsluttet sig godkendelsesordningen for dette kursus:
Såfremt man som vandforsyning også ønsker at tilslutte sig denne godkendelsesordning, kan man kontakte Britt Cramer Dalén, DANVA. Mail: bd@danva.dk.