Fyrtaard og svaever.jpg

Ny webshop

Vi har fået ny webshop.

Derfor skal du, for at foretage køb af arrangement eller publikationer, først nulstille dit kodeord.

Nulstil dit kodeord ved at klikke på "Glemt kodeord", når du har trykket bestil her og du skal til at afslutte dit køb i webshoppen.

Vandforum kombinerer variationen fra Dansk Vand Konference med aktualiteten fra DANVAs temadage.

Vandforum afholdes i fire parallelle spor med aktuelle, vedkommende og inspirerende indlæg. På alle sessioner er der afsat tid til, at du kan drøfte det aktuelle emne og dele erfaringer.  

Program

Programmet kan downloades her...

DANVA Vandforum – hurtigere, højere, stærkere

Sammenligningen med de olympiske lege er måske lige i overkanten for at fagligt velfunderet og teknisk relevant arrangement som DANVAs Vandforum. Og så alligevel – vi har nemlig som noget nyt indført et konkurrenceelement rettet mod de medarbejdere, som til daglig har fokus på drift og vedligeholdelse af afløbssystemet.

Færdighedskonkurrence – hvor god er du?

Vi giver jer muligheden for at prøve en færdighedskonkurrence som stammer fra den amerikanske Operations Challenge. I den amerikanske udgave konkurreres i 5 discipliner, pumpe vedligehold, rør-reparation, laboratorie, modellering og sikkerhed. Deltagerne på vandforum vil få lejlighed til at afprøve rørreparations øvelsen under kyndig vejledning af Aarhus Vand, som tidligere har deltaget i den amerikanske konkurrence.

Med denne konkurrence sættes fokus på det vigtige arbejde, der udføres dagligt ude i forsyningsselskaberne og som ret beset er det fundament sektorens succes bygger på – både på herhjemme og på eksportmarkedet. Samtidig er det en god mulighed for at netværke og ifølge Steve Harrison fra Water Environment Federation er det den eventtype der har størst betydning for deltagernes personlige og faglige udvikling.

Hvorfor nu?

En Operation Challenge konkurrence en af de events der foregår i tilknytning til den store IWA kongres i København i 2020. Vi ser det som en mulighed for at eksponere dansk teknologi og samtidig sætte fokus på og anerkende de medarbejdere, som gør det hele muligt. Det kræver naturligvis, at der danske forsyninger, som kan se en ide i at stille med et hold til 2020. For viden og inspiration har vi derfor brug for vand-ambassadører der vil arbejde og træne op til IWA 2020 så vi kan vise danske færdigheder og teknik på den bedst mulige måde, i konkurrence med hold fra andre lande/verdensdele.

Hvad har det med vandforum at gøre?

På vandforum kan i få hands-on erfaring med hvad det kræver at løse en af opgaverne i konkurrencen. Samtidig håber vi det kan inspirere til flere forsyningshold. Vi giver vore DANVA medlemmer mulighed for, at søge om at blive vand-ambassadør. Med titlen følger en inspirations- og uddannelsestur til WEFTEC i 2019 og en forpligtigelse til at stille med et hold på IWA 2020.

Prøv det – meld jer til

Skal I til vandforum og synes det kunne være sjovt at konkurrere i en enkelt event så skriv til ds@danva.dk for tilmelding og/eller mere information. Forhåbentlig vil interessen brede sig som de populære olympiske ringe i vandet.

Seneste tilmelding 17. april 2019


Yderligere information

Kontakt Helle Kayerød på 8793 3511 eller hkr@danva.dk