Leder Forum er det årlige forum for ledere i forsyningsselskaber. Her får du mulighed for at mødes, blive inspireret, informeret og drøfte aktuelle ledelsesmæssige emner med andre ledere i branchen.

Du får nye inputs, idéer og værktøjer til at lede dine medarbejdere via spændende og aktuelle indlæg og ved at sparre og netværke med andre deltagere. 


Leder Forum er aktuelt for ledere på alle niveauer, men eksklusivt for medlemmer af Dansk Fjernvarme og DANVA. Derfor er du sikret en meget høj aktualitet i de emner og problemstillinger, som bliver drøftet.

Denne gang skal vi bl.a. høre om:

Netværk - Fremtidens valuta v. Susie Lynge, Netværks Akademiet

Er du bevidst om din personlige netværksstil, dine kompetencer og dit potentiale? Her får du input og konkrete værktøjer til, hvordan du kan bruge din personlighed til aktivt til at skabe endnu stærkere relationer og åbne op for flere forretningsmuligheder. 

Livets selvfølgeligheder v. Nina Egeskjold Bruun, EWII 
Hør hvordan EWII har arbejdet med at få følelserne i spil i en kampagne, hvor det tekniske egentlig er omdrejningspunktet.

Bøvl i ledelse v. Niels Villemoes

Glæd dig til et underholdende og alternativt ledelsesforedrag om sammenhængen mellem liv, leg og lyst, løn og ledelse, længsel og lediggang samt løgn og latin!

Livsledelse v. Vibeke Vad Baunsgaard, PhD - Direktør ManageMagazine

En tsunami af ledelseslitteratur oversvømmer os med ledelsestilgange, som handler om, hvordan vi leder andre og organisationer. Glem den dårlige samvittighed over ikke at kende al ledelseslitteraturen. Dét du har behov for er at forstå fundamentet, som det hele hviler på: Livsledelse. Vi skal lære at lede os selv først og fremmest! Livsledelse guides af øget bevidsthed, værdier, visioner, formål og væren - og handler om at forstå os selv, andre og samspil mellem mennesker bedre. God ledelse starter derfor inden i os selv.

Sprøjtefri Have v. Helene Linnet Aaskov, Aarhus Vand

Hør om processen fra udvikling af konceptet til resultaterne af kampagnen "Sprøjtefri Have", samt hvordan brugen af sociale medier har skabt interaktion og fået borgerne i tale.

Sådan vinder du det sociale spil v. Christian Wegener Bertelsen, Wegener & Riiser

Mennesker lykkes med mennesker og de, der kender de sociale spilleregler, har en fordel. Vi kigger sammen på de sociale spilleregler - og hvordan man lykkes med dem.

Se hele programmet her.