DANVA nyheder

Nyt fra medlemmerne: Rejsegilde på AquaGlobe

Den 22. juni var der rejsegilde hos Skanderborg Forsyningsvirksomhed på AquaGlobe – det nye innovations- og udviklingscenter, der skal drives sammen med en række partnere bl.a. Kamstrup, AVK og Grundfos for at markedsføre dansk vandteknologi.

23. juni 2017 af Birgitte Skjøtt

DANVA på Folkemøde med minister og bonderøv

DANVA gjorde for femte år i træk vand synligt på Folkemødet. I år skete det i et fælles forsyningstelt med Dansk Affaldsforening og Dansk Fjernvarme samt samarbejde om vandevents med medlemmerne fra Fors, BIOFOS, Kalundborg Forsyning og Bornholms Forsyning.

23. juni 2017 af Karsten Bjørno

Nyt fra medlemmerne: Danske virksomheder skal kortlægge Californiens grundvand

De californiske myndigheder vil bruge dansk vandteknologi til at få et bedre overblik over den tørkeramte stats grundvandsressourcer og dermed muligheden for at udnytte fersk grundvand i drikkevandsforsyningen.

22. juni 2017 af Aarhus Vand

5 års fødselsdag for DANVAs netværk

Den 21. juni var en mærkedag i Vandhuset. Tovholdere og kontaktpersoner fra DANVAs netværk mødtes til fødselsdagsfest og en snak om arbejdet i netværkene og ønsker til fremtiden.

21. juni 2017 af Birgitte Skjøtt

Obligatoriske boringsnære beskyttelsesområder kan sikre grundvandet

Grundvandsbeskyttelsen er blevet forringet efter forliget om pesticidstrategien. I det nyeste nummer af DANVAs magasin DANSKVAND kan du bl.a. få overblik over værktøjer og lovgivning, der bruges i arbejdet med grundvandsbeskyttelse.

20. juni 2017 af Karsten Bjørno og Lisa Reschefski