Kontorlokaler til leje

DANVA udlejer lyse, venlige, topmoderne kontorlokaler med individuel styring af klimaanlæg, sektionsstyret solafskærmning, internetforbindelse og trådløst netværk.

 

Kontorerne ligger i DANVAs hovedsæde, Vandhuset, på Godthåbsvej 83, 8660 Skanderborg.

 

Bygningen ligger kun 5 minutters kørsel fra motorvej E45 og 500 m fra banegården med mange daglige lyn- og InterCity-togforbindelser til Århus, Aalborg, København og Herning. 

Kontor 1

Kontor 2.25 ligger på 1.sal i Vandhuset. Kontoret ligger mod nordøst. Bruttoareal 51,2 m2. 

Kontor 2.25, set fra døren. 

Kontor 2.25 set ud mod atrium. 

Kontor 2

Kontor 2.26 ligger også på 1.sal i Vandhuset. Kontoret ligger nord. Bruttoareal er 17,1 m2

Kontor 2.26 set fra døren. 

Kontor 2.26 set ud mod atrium.

Husleje

Den årlige husleje udgør:

 

  • Kr. 850 kr. pr. brutto m2 for kontorleje
  • Kr. 650 kr. pr. brutto m2 for andel af fællesareal.

 

Husleje er excl. moms, vand, varme, el og forplejning. Det er muligt at tilkøbe personalefrokost, og hertil hører der kaffe/te og frugt hele dagen. Andel af fællesarealerne udgør en faktor 0,93%. Mødelokale 3 og 4 på 1. sal kan frit bookes til møder. Det er derudover muligt at leje Auditorium og kursuslokaler med heldagsforplejning.

 

Kvalitet og komfort er nøgleord for indretningen af Vandhuset, og her finde du kursusfaciliteter til de kræsne. Et lyst og smagfuldt auditorium med det seneste AV-udstyr giver plads til 96 besøgende. Vandhuset byder herudover på en automatisk styring af indeklimaet, så som gæst vil du altid føle dig godt tilpas - hele vejen rundt. 

1. sal: Tekøkken og lounge, toiletter, elevator, trapper.

Fællesarealer

Kælder: Motionsrum, bad/omklædning, teknik og serverrum.

Stue: Atrium, mødelokale 1 og 2, kantine, elevator og trapper.

1. sal: Tekøkken og lounge, toiletter, elevator, trapper.

Vandhuset

Kontorbygningen er 5 år gammel. og bygget af miljø- og lavenergivenlige materialer med jordvarme, solceller samt energivenlig elevator.  Bygningen er kvadratisk på 2580 m2. 3 etager samt delvis kælder. Midt i huset op gennem etagerne går det 150 m2 store atrium, som er fordelingsrum i stueetagen, og uden om det åbne atrium fordeler kontorerne sig på 1. og 2. etage. 

 

Kontorbygningen er 5 år gammel. og bygget af miljø- og lavenergivenlige materialer med jordvarme, solceller samt energivenlig elevator.

Vandhusets atrium set fra 1.sal. Vandhuset er bygget i lavenergiklasse 1. Klassificeringen betyder, at bygningens energiforbrug kun er halvt så stort som bygninger, opført i forhold til nutidige forbrugskrav. Blandt de energibesparende løsninger er klimabafler til kombineret opvarmning, køling og ventilation. Varmeforsyning såvel som køling hentes fra jorden vha. en varmepumpe. Bygningens klimaskærm er desuden forbedret isoleringsmæssigt og en effektiv solafskærmning begrænser behovet for køling til et minimum. 

Mere information

Ønskes nærmere oplysninger eller besigtigelse rettes henvendelse til:

Irena Bille

Tlf. 29725915

Mail: ib@danva.dk